Cu scuzele de rigoare pentru întârzierea de care dau dovadă, am nespusa plăcere de a anunța câștigătorii concursului lunar de proză organizat în parteneriat cu editura Millennium Books. Au trecut aproape trei luni de la ultimul anunț, luni în care, de altfel, nu am mai primit niciun semn de la persoana care ar fi trebuit să jurizeze concursul. Din acest motiv, eu și redactorul șef adjunct ne-am permis să numim câștigătorii ultimilor luni, luând în considerare și votul publicului. Fără a mai lungi vorba, aceștia sunt:
          Decembrie
Cezar-Mihai Pârlog, pentru povestirea cu tentă fantastică, Acolo unde vântul nu rostogolește norii, povestire răsplătită atât cu mențiune la cea de-a IV-a ediție a concursului național de literatură „Mihail Sadoveanu”, cât și cu votul publicului.
          Ianuarie
George Mocanu, pentru povestirea Anii lumină, una dintre cele mai bine scrize proze sf citite de mine în ultima vreme. Deși nu a primit și votul publicului, atât eu cât și dl. Lamba am considerat că merită cu prisosință să câștige acest premiu.
          Februarie
 – Adrian Vlad Vicențiu, pentru povestirea Fantomele dintre noi. Februarie a fost cea mai echilibrată lună de până acum, departajarea fiind una extrem de dificilă.
           Acestea fiind spuse, îi rugăm pe autorii menționați mai sus să ne trimită pe adresa de e-mail a Gazetei SF datele personale de contact pentru a le putea înmâna premiile. Momentan întâmpinăm anumite probleme în ceea ce privește distribuirea lor, motiv pentru care aveam întârzieri destul de mari, însă sperăm să le soluționăm cât mai curând posibil.