În speranța că o schimbare de format va răspunde mai bine așteptărilor publicului nostru, anunțăm o nouă reorganizare de periodicitate. Aparent, o perioadă de două luni între apariții e prea mare, de aceea, pentru a păstra revista relevantă, am decis revenirea la cadența lunară, cu două vacanțe, una de vară și una de iarnă. Astfel, vom avea zece apariții lunare pe an.

Totuși, pentru a asigura un triaj suficient de sever, deci implicit pentru a încerca să ridicăm nivelul prozelor publicate, vom impune o limită de două povestiri pe număr, eventual plus un flash fiction. Sperăm ca astfel să venim în întâmpinarea exigențelor cititorilor noștri cu proze cât mai bune, dar și cu un sumar suficient de suplu încât să poată fi citit integral în decursul unei luni.

Sperăm în același timp să reușim să publicăm mai multe traduceri, dar și materiale conexe, în principal recenzii, opinii, cronici de film și eseuri. Lansăm pe această cale și o invitație către cei pasionați să ne trimită astfel de materiale.

Vom încerca, de asemenea, să publicăm lunar știrile cele mai relevante în domeniu.

Deoarece actualul număr, recent apărut, este compus după formula celor duble, vom începe cu noua rețetă din 10 martie 2019. Până atunci, vă invităm să vă delectați cu poveștile numărului 90!