Multe noutăţi, lansări, 25% reducere generală, 2+1 CADOU, pachete promoţionale, Black Friday – reduceri de până la 70%!

Autori prestigioşi, peste 700 de titluri, multe noutăţi editoriale, zeci de pachete promoţionale şi reduceri fără concurenţă, toate vă aşteptă la standul Editurii Nemira al ediţiei Gaudeamus din această toamnă. Pe lângă reducerea generală de 25%, vizitatorii târgului vor beneficia de oferta 2+1 cadou şi de o excelentă selecţie de cărţi la preţ fix de 5, 10, 15 sau 20 de lei.

Nemira premiază pasionaţii de lectură. Toţi cei care cumpără cărţi Nemira de la Gaudeamus şi din librăriile Nemira, în perioada 23 noiembrie-10 decembrie 2012, dacă păstrează bonul de cumpărături şi completează talonul de concurs, se pot înscrie pentru extragerea care va avea loc în decembrie, când se vor oferi premii excepţionale: o vacanţă la munte pentru două persoane, oferită de Paralela 45; două eReadere Evobook 1, oferite de Evolio şi pachete cu  cărţi Nemira.

Black Friday – preţuri cu până la 70% mai mici, pe 23 noiembrie, la standul Nemira, de la Gaudeamus. 50% reducere generală pentru cărţile Nemira, cu excepţia noutăţilor, pentru care beneficiaţi însă de 30% reducere, şi a cărţilor aflate deja la preţuri de 5, 10, 15 şi 20 de lei. În plus, am pregătit o importantă selecţie de titluri care vor avea reduceri de până la 70%.

Preluat din comunicatul Nemira